Arst-osteopaadi vastuvõtt EMTK-s

märts 6, 2016

Picture1

Sulle tundub, et oled oma terviseprobleemidega üksi? Ehk leiad lahenduse osteopaatiast?
Tervisemurede lahendamiseks, avaneb Sul võimalus ajavehemikus 22-27.05.16 pöörduda Eesti Massaaži- ja Teraapiakooli arst-osteopaadi dr Roman Jerohov´i vastuvõtule, et saada probleemile selgus ning lahendus.

Kuid enne vastuvõtule registreerimist soovitame Sul tutvuda osteopaatiaga ning lugeda allolevat artiklit.

Mis on osteopaatia?

Osteopaatia kujutab endast manuaalset ravimeetodit, mis sobib paljude erinevate terviseprobleemide raviks. Osteopaatia abil ravitakse nii ägedaid kui kroonilisigi valusid, tundetust, liigeste ja selgroolülide jäikust ja rühivigu. Osteopaatia sobib igas vanuses patsientidele väikelapsest vanurini.

Osteopaatilise ravi eesmärgiks on taastada keha normaalne liikuvus, koordinatsioon ja rüht. Profülaktiline ravi hoiab ära hilisemad valud.  Tavaliselt on organismis tekkinud valu kui appihüüe ennetuseta jäänud probleemile. Soov vabaneda valust näiteks valuvaigistite abil on loomulik nähtus, kuid tegelikkuses muutuvad probleemid vaid sügavamateks.

Mis vahe on osteopaatial ja teistel manuaalse meditsiini erialadel? Üldjoontes on osteopaatia ja teiste käelisel tegevusel põhinevate manuaalse meditsiini erialade – kiropraktika ja manuaalteraapia – diagnostika ja raviloogika sarnased. Paljud ravivõtted isegi kattuvad. Küll aga ei ole kiropraktik ühelgi maal arst, manuaalteraapia ja osteopaatia aga on üldjuhul arsti erialad. Kiropraktika võtted on kõige kiiremad ja järsemad, osteopaatia omad kõige delikaatsemad, detailsemad ja kõige rohkem inimkeha keerukust ja seoseid arvestavad.

Mida osteopaatia ravib?

  • Lülisamba kaelaosa häired: kaela-peavalu (migreen), pearinglus, lõualiigese valu, õla-käe valud (periartriit, periartroos, fibromüalgia, karpaalkanali sündroom), meeleelundite vaevused (kuulmise, nägemise nõrgenemine).
  • Lülisamba rinnaosa häired: keskselja valu, valu rinnakus, roietevaheline närvivalu, siseelundite vaevused (kardioneuroos- valu südame piirkonnas, rütmihäired).
  • Lülisamba nimmeosa häired: alaselja valu, ishias, puusa-põlve-pöia piirkonna valu (tuimus, külmatunne), pirnlihase sündroom, õndraluu valulikkus, siseelundite vaevused (menstruatsioonihäired, kõhukinnisus).
  • (Spordi) ülekoormussündroomid – nn tennisisti ja golfimängija küünarnukk; muud samalaadsed kõõluste kinnituskohtade probleemid.

Vastunäidustused

Üldiselt on osteopaatia sobiv probleemsete piirkondade raviviis sobiv kõikidele. Küll aga tuleb olla ettevaatlik järgnevate haiguste osas: äge põletik, halvaloomulised kasvajad (tuumor, metastaas), tugevalt väljendunud osteoporoos, märkimisväärne degeneratsioon, deformatsioon, hüpermobiilsus.

Ootame kõiki huvilisi Eesti Massaaži- ja Teraapiakooli  Dr R. Jerohovi  vastuvõtule 22-27.05.2016

Registreerida vastuvõtule saab ning rohkem infot saab aadressil sekretar@massaaz.ee või telefonil +372 6646 190.