Soovid õppida midagi uut? Tule Abhyanga massaaži kursusele!

august 9, 2016

mai-liis_toivar

Abhyanga massaaž (“Oil Massage”) pärineb Ayurveda meditsiinist. See on kogu keha massaaž rohke sooja õliga.  Raviomadustega ürdiõlid on eelnevalt spetsiaalselt valmistatud vastavalt inimese näidustustele.

Abhyanga massaaži saab teha panchakarma teraapia esimese osana: Purva Karma (ravieelne) või iseseisva teraapiana. Abhyanga massaaž eelneb svedana teraapiale, soojale vannile, joogale või päikesevõtmisele. Tihti tehakse A
bhyanga massaaži sünkroonselt kahe
massöör-terapeudiga koos kuid võib teha ka üksinda.

Erinevate õlide kasutamine sõltub aastaajast ja vastavalt inimese kehatüübile (prakṛti). Tavaliselt  sisaldavad kasutatavad õlid seesami-, kookose-, päevalille-, sinepi- ja mandliõli.  Abhyanga õlimassaaž erineb paljudest Läänes levinud massaažide tehnikast kuna Abhyanga on pehme massaaž.

Lektor: Mai-Liis Toivar
Maht: 14 ak.tundi

Hind: 129€
Kursus toimub: 17.08-18.08.2016 kell 13.00-19.00

Registreerida saab siin