Jaga kogemust kutsetunnistuseta massöörist!

aprill 6, 2017

Meieni jõudis Eesti Massöörideliidu üleskutse võitlemaks kutsetunnistuseta massööridega. Koolina usume massaažimaailma kvaliteetseks muutmisesse ning seega kutsume ülesse kõiki inimesi saatma neile oma kogemusi kutsetunnistuseta massööridest. Loe EML-i kirja siin:

“Lugupeetud massaažimaailma kaasvõitlejad!

Kutsume Teid üles võitlema üheskoos massaažiturul valitseva ülekohtu vastu.

Olete kulutanud palju aega ja raha, et omandada massöörina erialane pädevus ja kompetentsid. Teie kabineti seinal ripub massööri kutsehariduse- ja/või kutsetunnistus, kuid see ei kajastu piisavalt Teie sissetulekus ja tunnustuses.

Kaua võib?!

Eesti Massööride Liit valmistub saatma kirja töö- ja tervishoiuministrile eesmärgiga juhtida ministeeriumide ja terviseameti tähelepanu massaažiturul valitsevale olukorrale, et kehtestada riiklikul tasandil kutsetunnistuse nõue.

Andmaks kirjale suuremat kaalu, alustame sellest, et kogume kokku kõik lood, mis räägivad „massööri“ teadmiste/oskuste puudulikkusest ning on seeläbi kahjustanud kliendi tervist.

Tähelepanu keskmes on paaripäevase kursuse läbinud „massöörid“, kes peale lühikoolituse läbimist ennast koheselt diplomeeritud massaažispetsialistiks kuulutavad.

Ootame juhtumeid ka massaažikoolitajate kohta, kes lubavad massööri kutseeksamiks ettevalmistamist, kuid tegelikkuses ei vasta koolituse maht ega sisu massööri kutsestandardi nõuetele.

Ootame Teie lugusid aadressil info@massaaziliit.ee