Tule oskuste ÖÖle! 8.november 2018

oktoober 22, 2018

8. novembril toimub Euroopa kutseoskuste nädala raames Eestis suur kutsekoolideülene Oskuste ÖÖ. Kolmandat aastat toimuva Euroopa Komisjoni aktsiooniga on ühinenud Eesti kutsekoolid, kes korraldavad erinevaid oskusõpet tutvustavaid sündmusi. Kutsekoolides üle Eesti on sel õhtul avatud mitmed põnevad töötoad ning toimub palju oskustega seotud tegevusi.

Eesti Massaaži- ja Teraapiakool ootab kõikki huvilisi 8.november kell 18:00-21:00. Kõigile külastajatele avaneb sel ööl EMTK maagiline maailm. Erinevad võimalused oma tervise eest hoolt kanda, nautida massaaži, leida oma lemmik aroom, heita pilk basseini eksootikale ja saada uusi kogemusi ning seda kõikke tasuta! 😊

Oskuste ÖÖ kava:

18:00-18:45 Turja massaaži töötuba eesti keeles Tai massaaži õpituba vene keeles   Koeramassaaži töötuba
19:00-19:45 Turja massaaži töötuba vene keeles Tai massaaži õpituba inglise keeles Aroomimassaaži näidistund Koeramassaaži töötuba Rasedate massaaži töötuba
20:00-20:45 Turja massaaži töötuba inglise keeles Tai massaaži õpituba eesti keeles Koeramassaaži töötuba

Registreeri end töötubadesse SIIN

Kohtumiseni 8ndal novembril EMTK-s aadressil Kadaka tee 4, Tallinn!