4. mail toimub Massöörideliidu Kevadkonverents!

aprill 13, 2019

Eesti Massöörideliidu Kevadkonverents on oodatud sündmus massööride, füsioterapeutide ja tervisehuviliste seas. Ühepäevane terviseteemaline üritus keskendub sel korral laste ja täiskasvanute kehale ja vaimule. Huvitavad õpitoad ja loengud, mida viivad läbi oma eriala praktikud annavad lisaväärtuse igaühele.

Konverents toimub Laupäeval 4. mai 2019 kell 09:30 – 16:30 Kadaka Konverentsikeskuses, Kadaka tee 4, Tallinn

Ajakava:

09:30-10:00 Registreerumine ja hommikukohv
10:00-11:50 Raul Köster Massaaži- ja liikumisteraapia kaela, õlavöötme ja alaselja vaevuste korral. Praktiline töötuba.
12:00-13:00 Anastassia Murašina Kuidas valu muudab psüühikat ja mõjutab igapäevaelu?
14.00-15.00 Jelena Krauze Logopeedilise massaaži kasutamise võimalused lapse kõnehäirete korral
15:30-16:30 Melissa Boulanger Massaaži kasutamise võimalused erivajadustega laste arengus(inglise keeles)

Tutvu esinejatega:

Raul Köster. Päeva alustab Myfitnessi füsioterapeut, personaaltreener ja massöör Raul Köster, praktilise töötoaga: “Massaaži- ja liikumisteraapia kaela, õlavöötme ja alaselja vaevuste korral“. Raul on kogenud sportlane, 9 kordne Eesti meister  ja absoluutne Eesti meister jõutõstmises.

Oma töös puutub Raul igapäevaselt kokku inimestega, kes lahendavad istuva tööga kaasnevaid probleeme. Et saavutada kauakestvaid lahendusi tuleb probleemile läheneda terviklikult. Kevadkonverentsi ajal näitab Raul toimivaid võtteid kaela, alaselja ja õlavöötme probleemide korral. Oodatud on: kaela-, alaselja- ja õlavöötme probleemidega inimesed, massaaži huvilised, massöörid, füsioterapeudid.

Anastassia Murašina. Valu teemadel jätkab kõnelemist Tallinna Medicumi Valuravi keskuse psühholoog, Anastassia Murašina teemaga: “Valu mõju psüühikale” Anastassia on ühtlasi Eesti Valu Seltsi liige.

Kuigi valul on oluline osa inimeste hoiatamisel probleemide tekkel, võib krooniline või liiga tugev valu mõjutada inimese psüühikat sügavamal tasemel. Psühholoog Murašina õpetab mõistma valu mõju igapäevaelus ning annab praktilisi nippe valuga toimetulekuks. Oodatud on: kroonilise valuga inimesed või nende lähedased, psühholoogia huvilised, massöörid ja füsioterapeudid, tervisehuvilised.

Jelena Krauze. Kõnehäired võivad mõjutada enesehinnangut terveks eluks. Logopeedilist massaaži peetakse juba täna üheks efektiivsemaks viisiks kõnearengu häirete leevendamiseks. Moskva logopeed ja logopeedilise massaaži autorimetoodika looja Jelena Krauze loenguga: „Logopeedilise massaaži kasutamise võimalused lapse kõnehäirete korral“ tutvustab põhjalikult oma metoodikat ning võtteid. Oodatud on: lapsevanemad, logopeedid, massöörid.

Melissa Boulanger. Kevadkonverentsi lõpetab Melissa Boulanger, Kanadast pärit MEBP® technique (erivajadustega laste massaaži tehnika) looja teemaga: „Massaaži kasutamise võimalused erivajadustega laste arengus“. Unikaalne massaažitehnika võimaldab lõõgastada erivajadustega laste lihaseid ning aitab kaasa ühtlasemale keha arengule. MEBP® technique on Eesti Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt akrediteeritud tehnika. Oodatud on: erivajadustega lastega töötavad inimesed, laste vanemad, massöörid ja füsioterapeudid, arstid ning kõik teised, kes on huvitatud erivajadustega laste massaaži tehnikatest.

Konverentsil on tõlge vene ja eesti keelde

Osalustasu:

  • EML, EFL ja ETL liikmele – 50 eurot
  • mitteliikmele – 60 eurot
  • Eesti Massaaži- ja Teraapiakooli õpilasele erihind 35 eurot

NB! Registreerides enne 15.märtsi on üritusel osalemine 10€ soodsam!

Soovi korral on võimalik külastada ka eraldiseisvaid loenguid ühe loengu hind 20 eurot

Palume registreerida SIIN