Tule massaaži- ja tervisetoodete messile!

aprill 15, 2019

4. mai kell 10:30-15:00 toimub Kadaka Konverentsikeskuses massaaži- ja tervisetoodete mess, mis tutvustab huvilisetele uusi põnevaid tervise ja teraapia valdkonnas. Sissepääs on huvilistele tasuta, seega võta hetk, astu läbi massaaži- ja tervisetoodete messilt ning me lubame, et leiad endale sobiva tükikese tervist.

Lisaks külastamisele ootame osalema ettevõtteid, kelle tooteid või teenuseid iseloomustavad järgmised märksõnad: massaaž,massaaživahendid, psühholoogia, füsioteraapia, füsioteraapiavahendid, treening, tervislik toit, erivajadustega laps, logopeedia, terviseloengud, tervis, heaolu, looduskosmeetika, mahetooted.

Kui soovid oma tooteid tutvustada müüa erialaspetsialistidele registreeru siin, juba osalevaid ettevõtteid saad näha messi Facebook`i lehelt

Lisainfo: info@kadakakonverentsid.ee või +372 56 917 397