Lastemassaažiterapeudi õpe algab peagi!

veebruar 18, 2022

Kauaoodatud lastemassažiterapeudi õppesuund on lõpuks avatud ja meil on selle üle muidugi ääretult hea meel. 😊

Viimaste aastate jooksul oleme kohanud kümneid massööre, kes sooviksid arendada oma teadmisi ja oskusi ning viia sellega ennast uuele tasemele ning seda kõike just laste valdkonnas. Lõpuks on teil selline võimalus, sest lastemassaažiterapeudi eriala õpe algab juba 29.04.2022! 

Mida olulist võiksid õppe kohta teada? 

Esiteks seda, et tegemist on jätkuõppega. Niisama lihtsalt massaažiterapeudiks ei saada. See tähendab eelkõige seda, et kui sa sooviksid saada lastemassaažiterapeudiks, siis peaksid enne õppe algust omama kehtivat Massöör, tase 5kutsetunnistust.

Kas saab ka ilma kutsetunnistuseta hakkama? Lühidalt – ei. Küll aga on sul veel piisavalt aega, et vahepeal kutsetunnistus omandada, juhul kui sul on oskused olemas ning puudu vaid tunnistus. Igal juhul võta meiega ühendust ja eelnevate oskuste olemasolul leiame Sulle ka sobiva lahenduse kuidas õppima tulla. Juhul  kui Sul tekkis huvi massööri elukutse vastu, siis soovitame sulle järgnevat lisalugemist: 1) Massööri eriala vs baaskursus, mis vahe on? 2) Massööri eriala 3) Baaskursus

Tegemist on hübriidõppega. Olukorrast tingituna peame hoidma kõikki oma õpilasi kui ka õpetajaid, mis tähendab, et kõiki teoreetilisi tunde on Sul võimalik läbida ka kodust.

Mida võiksid veel teada? Ikka seda, et rohkem infot õppe kohta leiad lastemassaažiterapeudi lehelt ning kui Sul tekib küsimusi, siis oled alati oodatud meiega ühendust võtma kas telefoni teel 664 6191 või e-maili teel: info@massaaz.ee