Spordi teadlikult!

august 15, 2023

5. septembri õhtul räägib füsioterapeut Mati Arend meile spordivigastustest. Kuidas ja miks vigastused tekivad ning mismoodi neid ennetada ja ravida. Tutvume erinevate spordialade levinumate vigastustega ja nende vigastuste ennetamise võimalustega.
Täpsustame ka erinevaid soovitusi, mida teha treeningute eelselt ja järgselt, et vigastusi ennetada ning sooritusvõimet parandada.

Koolitusele on oodatud kõik, kes peavad lugu liikumisest ja liigutamisest, treenerid, füsioterapeudid, massöörid, harrastussportlased.

Mati Arend lõpetanud Tartu Ülikooli füsioteraapia eriala bakalaureuse- ja magistriõpingud ning jätkab hetkel teadustööd doktorantuuris. Lisaks töötab Mati ka Tartu Ülikooli kliinikumi Spordimeditsiini ja taastusravi kliinikus ning õpetab Tartu Ülikoolis füsioteraapia tudengeid. Mati on üks FysioCentrumi asutajatest.

Koolitus toimub 5. septembril 2023  kell 17.30-20.30 Kadaka Konverentsikeskuses, Kadaka tee 4.
Osalustasu 50 €

Registreerimine Fientas.