Avasta AcuNova kursus – õpi tuleviku akupunktuuri

mai 9, 2024

Avasta AcuNova mitte invasiivne tuleviku akupunktuuri tehinka. Kursust juhib tunnustatud dr. Rene Bürkland, kes ühendab Lääne ja Hiina meditsiini parimad praktikad, õpetades mitteinvasiivseid, nõelavabasid akupunktuuri tehnikaid, mis keskenduvad närvisüsteemile, mitte traditsioonilistele meridiaanidele. AcuNova on tuntud oma tõhususe poolest valu leevendamisel, stressi vähendamisel ja krooniliste haiguste, sealhulgas nägemishäirete, ravis. Meie praktiline koolitus mitte ainult ei varusta sind kaasaegsete oskustega, vaid süvendab ka sinu arusaama terviklikust tervendamisest. Tule ja õpi uuenduslikke terapeutilisi meetodeid ning paranda oma klientide elukvaliteeti tõenduspõhiste tehnikatega.

Registreeru 6.06 kursusele siin. 

Eesti Massaaži- ja Teraapiakoolis on avanemas põnev võimalus õppida AcuNova tehnikaid, mida juhendab tunnustatud terviseekspert dr. Rene Bürkland. AcuNova, mida algselt arendas John Boel Taanis, on innovaatiline akupunktuurimeetod, mis erinevalt traditsioonilisest Hiina akupunktuurist keskendub spetsiifilistele punktidele kätes ja jalgades. See tehnika on eriti tõhus valu leevendamisel, stressi maandamisel ja paljude krooniliste haiguste ravis, sh nägemishäirete parandamises.

Miks õppida AcuNovat?

  1. Laialdane rakendus: AcuNova on mitmekülgne, seda kasutatakse valu leevendamiseks, stressi ja ärevuse maandamiseks, unehäirete, seedeprobleemide raviks ning immuunsüsteemi tugevdamiseks.
  2. Efektiivsus: Selle tehnikaga on saavutatud muljetavaldavaid tulemusi, eriti silmahaiguste ja krooniliste valude ravis. Statistika kohaselt paraneb suurem osa patsientidest märkimisväärselt.
  3. Innovatsioon meditsiinis: AcuNova on tunnustatud kui “Aastatuhande akupunktuur”, mille abil saab ravida ja ennetada mitmeid terviseprobleeme, pakkudes alternatiivi traditsioonilistele ravimeetoditele.

Õpi Dr. Rene Bürklandi käe all 

Dr. Bürkland on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja täiendanud ennast Hiinas, kus ta omandas süvateadmised nõelravi, Hiina massaaži ja taimravi alal. Lisaks meditsiinilistele oskustele on Bürkland pühendunud ka õpetamisele, jagades oma teadmisi nii Eestis kui ka rahvusvahelistel konverentsidel. Tema eesmärk on ühendada Hiina ja Lääne meditsiini parimad praktikad, et edendada tervist ja heaolu. Bürklandi kogemus ja pühendumus teevad temast väärtusliku juhendaja kõigile, kes soovivad süvendada oma oskusi alternatiivmeditsiini vallas.

Rene Bürklandi programm AcuNova kursusel annab õpilastele harukordse võimaluse õppida temalt, kuidas ühendada erinevaid meditsiinilisi traditsioone ja tehnikaid, et parandada inimeste elukvaliteeti. Tema laialdased teadmised ja kogemused on suurepärane lisand kursusele, mis keskendub innovaatilistele ravimeetoditele nagu AcuNova​ 

Kursuse ülesehitus ja sisu

AcuNova kursus Eesti Massaaži- ja Teraapiakoolis sisaldab teoreetilist ja praktilist õpet. Kursusel osalejad õpivad, kuidas stimuleerida spetsiifilisi punkte kehal, mis on seotud erinevate terviseprobleemidega. Rõhk on praktikale ja reaalsetele ravijuhtumitele, mis annab õppijatele kindlad kogemused ja oskused, mida nad saavad oma tulevases töös kasutada.

Miks liituda esimesel võimalusel?

AcuNova kursus pakub võimalust liituda tervishoiu valdkonna innovaatiliste liidritega. See kursus ei ole ainult investeering oma professionaalsesse arengusse, vaid ka võimalus aidata inimestel saavutada parem elukvaliteet läbi looduslike ja tõhusate ravimeetodite. Tule ja avasta, kuidas saad muuta AcuNova abil inimeste elusid!

Kui soovid oma karjääri jooksul pakkuda rohkem kui lihtsalt traditsioonilist ravi, kui soovid aidata inimestel saavutada parem elukvaliteet läbi looduslike ja tõhusate ravimeetodite, siis on AcuNova kursus just Sinu jaoks. Ära maga maha võimalust saada osa tervishoiu tulevikust.

Registreeru juba täna meie veebilehel ja astu samm lähemale tervise valdkonna tipptasemele!

Kui teil ei õnnestu registreerimine mingil põhjusel, siis võtke ühendust: kursused@massaaz.ee või helistage +372 664 6190