Tule avatud uste õhtule!

aprill 1, 2019

Sõbrad!

Meil on hea meel teavitada, et 10 aprillil kell 16:45-20:15 toimub meie koolis AVATUD USTE ÕHTU! Ootame külla kõiki tervise-, massaaži- ja teraapiahuvilisi, lapsevanemaid, harrastussportlasi, abituriente ja lemmikloomi! Proovi kätt erinevates massaaži õpitubades, võta hetk maha tasuta massaažis ja saa tuttavaks meie tegemistega.

Avasta massaaži võlu õpitubades

Tai massaaž on iidne segu jooga venitustest ja massaažist, mis loodi iidses Siiamis Buddha õukonna munkade poolt üle 2500 aasta tagasi. Õpitoas õpetame lihtsaid Tai massaaži nippe, mis on kõigile jõukohased ja lihtsad kasutada. Osalemiseks on vajalik sportlik riietus.

Peamassaaži õpitoas õpetame kuidas vabaneda pingepeavalust, vähenda stressi ja süüdata  sära kaaslase silmades peale rasket tööpäeva.  Ole valmis käed külge panema. Osalemiseks on vaja pead ja käsi 😊.

Jaapani massaaž ehk Shiatsu on profülaktiline teraapia vorm. Massaaž aktiveerib keha eneseregulatsiooni mehhanismid. Õpe toimub sarnaselt Tai massaažile, mattidel läbi riiete. Õpitoa jooksul õpid kasutama Jaapani massaaži harmoniseerivaid võtteid ning saad ülevaate selle massaaži filosoofilistest aspektidest. Jaapani massaaži õpituba sportlikke riideid.

Lemmiklooma massaažituppa on oodatud kõik loomasõbrad. Kaasa võib võtta ka oma lemmik kutsu, kui Tal on selged viisaka käitumise reeglid. Õpetaja räägib massaaži tähtsusest ja vajalikkusest lemmiklooma hooldamisel. Näitab mulaaži peal võtted mida saab looma masseerimisel kasutada. Kõik need kellel oma kutsu kaasas saavad võtteid kohe oma neljajalgse sõbra peal proovida.

Miks õppida massööriks? Tutvustus õpilaselt õpilasele! Oled ammu mõelnud õppida midagi sellist, millega saaksid olla oma lähedastele ja ümbritsevatele kasulik? Kindlasti oleks arsti elukutse üks valikuid, kuid kui arvestada arstiks õppimise ajalist pikkust on massööri elukutse just see mille abil saad realiseerida oma unistuse tunduvalt kiiremini. 45 minuti jooksul saad vajaliku info kätte otse allikast – praeguste õpilaste käest!

Beebide ja väikelaste ujumine. Eesti Massaaži- ja Teraapiakooli basseini on külla oodatud ka need tulevased õppurid, kes iseseisvalt kooli ust veel avada ei suuda. Pakume võimalust tulla tutvustavatesse laste ujutamise tundidesse. Ujutamine toimud rangelt eelregistreerimise alusel järgmistele vanusegruppidele. Beebide ujutamisesse palume end registreerida siin: https://teraapiatugi.as.me/schedule.php?calendarID=2825291

Avatud uste õhtu raames saavad kõik huvilised osa võtta tasuta On-Site ehk kontoriinimese massaaži seanssidest elava järjekorra alusel. Võta hetk maha ja naudi lõõgastust!

Avatud uste kava:

 

16:45-17:30

17:45-18:30 18:45-19:15 19:30-20:15

Tai massaaži töötuba (EST)

Jaapani massaaži töötuba (EST/RUS) Miks õppida massööriks? Tutvustus õpilaselt õpilasele! (EST)

Tai massaaži töötuba (RUS)

Peamassaaži töötuba (RUS)

Peamassaaži töötuba (EST) Miks õppida massööriks? Tutvustus õpilaselt õpilasele! (RUS)

Aktiivse liigutaja taastumistuba (EST)

Lemmiklooma massaažituba (EST)

Lemmiklooma massaažituba (RUS)

Aroomimassaaži näidisseanss

Lemmiklooma massaažituba (EST)

Beebide ja laste ujumine

On-site massaaž ja aroomi töötuba

NB! Õpitubade kohtade arv on piiratud. Et saaksime garanteerida Sulle koha huvipakkuvas õpitoas, palun registreeri end siin: https://goo.gl/forms/YMFC4RsGrdSGpTbG3