Aastaga massööriks: Massööri eriala baaskursuse õpe algab juba 15.04!

märts 28, 2024

Otsid uusi väljakutseid ja karjäärivõimalusi?

Astu samm lähemale oma unistuste tööle! Õpi massööriks ja avasta uus tee enesearenguks ja rahuloluks. Massööri baaskursus pakub sulle mitmekülgseid võimalusi tööturul ning võimaldab sul aidata inimestel lõõgastuda, taastuda ja terveneda. Tee otsus oma uue karjääri suunas juba täna!

Miks valida Massööri eriala baaskursus EMTKs?

  1. Põhjalik ja mitmekülgne õpe. Kursus katab kõiki vajalikke teoreetilisi ja praktilisi teadmisi, et saada edukaks massööriks. Õppetöö sisaldab 1000 tundi auditoorset ja praktilist tööd, mis on jaotatud üle 12 kuu, pakkudes süvendatud õpet massaažitehnikate, anatoomia ja füsioloogia alal.
  2. Kogenud õpetajad. Meie õpetajaskond on oma ala asjatundjad, kes jagavad meeleldi oma teadmisi ja kogemusi, et tagada sulle parim võimalik õpikogemus.
  3. Mitmekülgsed karjäärivõimalused. Massööri amet on nõutud üle maailma, pakkudes töövõimalusi erinevates valdkondades alates spordiklubidest ja spaadest kuni rehabilitatsioonikeskuste ja eraettevõtteni.
  4. Isiklik areng. Lisaks professionaalsetele oskustele arendab kursus ka suhtlemis- ja empaatiavõimet, mis on massööri töös hädavajalikud.

Registreerimine. Massööri eriala baaskursusele on oodatud kõik huvilised, kes soovivad pühenduda tervishoiu ja heaolu valdkonnale. Vajalik on vaid keskharidus. Kursus algab 15. aprillil 2024, ja dokumentide vastuvõtt kestab kuni 2. aprillini 2024.

Eesti Massaaži- ja Teraapiakooli õppima asumiseks on õpilaskandidaadil vaja vastuvõtukomisjonile esitada järgmised dokumendid:

  1. vormikohane avaldus
  2. isikuttõendav dokument ja selle koopia
  3. vähemalt keskharidust tõendav dokument ja selle koopia
  4. tervisetõend tervise kontrolli läbimise kohta nakkushaiguste suhtes, alus: Nakkushaiguste ennetamise ja tõrje seadus §13
  5. kaks (2) dokumendifotot

Ära maga maha võimalust teha esimene samm oma unistuste karjääri suunas. Sinu tulevik massöörina algab siit!

Eesti Massaaži – ja Teraapiakool on Eesti Töötukassa koostööpartner

Täiendav info: 66 46 191 või info@massaaz.ee