Algas vastuvõtt massööri erialale!

mai 18, 2020

Kevad toob hinge uued tuuled ning meiegi oleme valmis taas alustama massööride kutseõppe koolitusega. Nagu ilmselt juba tead, on meie kool Eestis ja Baltikumis olemuselt unikaalne – oleme ainuke erakool, mis koolitab tähtajatu kutsega massööre. See tähendab, et kui oled oma õpingud meil lõpetanud ja kutseeksam sooritatud, võid kus iganes maailmas oma aegumatut massööri eriala kutset esitleda.

Miks on meie õpe eriline? 

Esiteks on meie kooli massööri eriala õpe eriline juba seetõttu, et töötame õppesessioonides. See tähendab, et õpilasena külastad kooli vaid kord kuus, neljapäevast pühapäevani. Muul ajal saad käia kooli kõrvalt tööl ning juba peale kolmandat õppesessiooni hakata praktiseerima meie kooli õppesalongis.

Lisaks vabale graafikule ja tähtajatule kutsele on meil ka õpilassõbralik õppemaks – jagame soovi korral õppemaksu Sulle sobivatesse suurustesse ning saad õpingute eest tasuda hoopis graafiku alusel.

Kolmandaks, saad massööriks õppides endale hulgaliselt just täna aktuaalseid teadmisi sh põhjalikud teadmised inimkeha ehitusest, talitlusest ja inimest ohustavatest haigustest. Sa õpid nii täiskasvanute, laste kui ka loomamassaaži võtteid, ravimassaaži kui ka näiteks teraapia aluseid, kinnitad neid teadmisi hulgalise praktikaga ning õpingute lõpuks saad silmad kinni teha just selle inimese (või looma 😉) jaoks sobivat massaaži.

Neljandaks! Kõik tublid ja hakkajad õppurid saavad end proovile panna praktiseerides Archimedes programmi raames välisriigis 🙂

Me ei osta põrsast kotis

Eriala valik on väga tähis hetk iga inimese elus ning meie soovime, et teeksid seda valikut teadlikult. Selleks, oleme ettevalmistanud  Sisseastumine 2020 sügis lehe, kus saad ülevaate massööri eriala õppe kohta. Kui sul on huvi juba suurem ja küsimused täpsemad, siis soovitame lugeda hoopis Massööri eriala lehte.

Lisaks oled alati oodatud tutvuma meie uue hoone ja õppimistingimustega erialaga tutvumise tunnil, mis toimub igal reedel kell 15:00-16:00. Registreeri oma külastus siin

Tule tutvuma ning kui sul tekib mingeid küsimusi, võta meiega ühendust siin: 664 6191 või info@massaaz.ee